Požar na odlagalištu otpada „Baćanska“ u općini Davor lokaliziran, vatrogasci i dalje rade na gašenju, očekuju sanaciju požarišta tijekom današnjeg i sutrašnjega dana

Jučer (11. svibnja)  poslijepodne zapalilo se odlagalište otpada na deponiju „Baćanska“ u općini Davor.

Vatrogasci DVD-a Davor, Orubica i Staro Petrovo Selo gasili su ga tijekom noći i stavljen je pod kontrolu. Na požarištu se dežuralo i noćas, a danas su aktivnosti na sanaciji i potpunom gašenju nastavljeni. Ovim zahtjevnim poslom koordinira Stjepan Županić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije.

Opširnije...

11.sajam Slavonski banovac

Otkrijte srednjovjekovni Pakrac i čari sajmovanja

 

Spoj prošlosti i sadašnjosti, edukacije i zabave, gastronomije i trgovine, natjecanja i uživanja- sve to, ali i puno više, posjetiteljima će ponuditi Slavonski banovac, jedinstveni međunarodni sajam u Pakracu i najbolji slavonski srednjovjekovni party, koji već više od desetljeća, u ovaj dio Požeško slavonske županije privuče brojne posjetitelje i zaljubljenike u tradiciju. Uvjerite se u to u subotu, 19.listopada i vidimo se u Pakracu!

Opširnije...

Lipikijada 2019“, bogata manifestacija koja promiče ljepote Lipika, održana je u subotu 09. rujna.

Unatoč kiši najhrabriji biciklisti iz cijele Hrvatske su u 10:00 sati krenuli na biciklijadu. Iako je kiša obeshrabrila većinu prijavljenih sudionika, oni koji su ipak odlučili krenuti, istu su do 16:00 sati uspješno savladali. 

“Unatoč kiši i skraćenoj ruti, ova duhovna biciklijada bila je za mene veliko nadahnjujuće iskustvo,” rekao je sudionik biciklijade Krešimir P.

Opširnije...

Dodijeljene Nagrade općine Rešetari

U povodu Dana općine i 25. godina od osnutka na svečanoj su sjednici Općinskog vijeća načelnik Zlatko Aga i Milka Perković, predsjednica vijeća uručili nagrade najzaslužnijima za doprinos razvoju općine.

DAN OPCINE REŠETARI

Zahvalnicu općine dobio je Andrija Čakarić za promicanje kulturnog amaterizma pisanjem pučkih igrokaza i širenje tradicijskih vrijednosti sela Drežnik.

Opširnije...

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner