Svemu dođe kraj

 
Poštovani prijatelji i pratitelji stranice G.I "NG-Buntovnici"
Želimo vas obavijestiti da će se web stranica ngbuntovnici.hr i radio stream UNITAS WebRadija vrlo vjerovatno ugasiti i prestati sa radom do kraja ove godine.
 
Nakon dugog razmišljanja i savjetovanja sa urednicima, došli smo do zaključka da sav rad i trud u posljednih desetak godina nema cijenu i da se nitko od nas neće prodavati za sitnu lovu i na taj način obezvrijediti sve što je postignuto. Odluka je donešena još početkom godine samo se čekalo da se vide rezultati ovogodišnjih natječaja za koje smo bili sigurni da će biti ponižavajući, što se na kraju i utvrdilo. Zahvaljujemo se svima koji su sve ove godine vjerovali u nas i podržavali nas u radu. Ovu obavijest objavljujemo sada da bi svima vama ostavili dovoljno vremena da si preuzmete fotografije i video priloge koji su do sad objavljeni.
Još jednom koristimo priliku da vam se svima zahvalimo što ste nas pratili kroz sve ove godine.
Vaši NGBuntovnici.

Sastanak radnih tijela Gradonačelnika

Koordinacijsko tijelo za prevenciju ovisnosti i Vijeće za prevenciju kriminaliteta Grada Nove Gradiške jučer su održali zajedničku online-sjednicu, na kojoj je usvojeno Izvješće o radu za 2020. i Plan rada za 2021. godinu za oba tijela.

Izvješća Koordinacijskog tijela za prevenciju ovisnosti podnijela je mr.spec.Ljiljana Lukačević, predsjednica Koordinacijskog tijela za prevenciju ovisnosti.

Opširnije: Sastanak...

Novogradiška djeca razveselila djecu Gline (foto/video)

Paketi najmlađih Novogradiščana, njih 120 , uručeni su 18. siječnja mališanima Dječjeg vrtića „Bubamara“ u Glini, njihovim sestrama i braći, djeci djelatnika vrtića, ali i djeci polaznicima tamošnje „male škole“.

Na svu sreću zgrada Dječjega vrtića je novije gradnje i nije pretrpjela oštećenja u potresu.

Opširnije: ...

Obilježena 29 obljetnica Međunarodnog priznanja RH

Skromno, ali dostojanstveno i prema svim epidemiološkim mjerama, u Novoj je Gradiški obilježen 15. siječanj, datum na koji je prije 29 godina RH postala međunarodno priznata država.

Tim povodom odana je počast žrtvi hrvatskih branitelja polaganjem vijenaca, cvijeća, paljenjem svijeća i molitvom kod Spomen obilježja poginulim, smrtno stradalim i umrlim hrvatskim braniteljima, kao i kod spomen obilježja prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.

Opširnije: ...

Završna konferencija projekta energetske obnove i uređenja dijela Odjela OB Nova Gradiška

Održana je 15. siječnja ispred Ureda ravnatelja novogradiške Opće bolnice.

Domaćin je bio ravnatelj dr. Josip Kolodziej, a konferenciji su bili nazočni predstavnici Izvođača radova i Nadzora, a bile su to domaće tvrtke Klindžić gradnja i Arhitektonski ured Višnje Lasović-Kožoman, kao i župan Brodsko-posavski Danijel Maušić i dožupan Damir Mirković.

Opširnije: Završna...

Izrazi sućuti - Viktor Alekšević

U ime svih članova Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Brodsko-posavske županije i Ogranka Nova Gradiška izražavamo najdublju sućut  članovima obitelji, rodbini, prijateljima i svim ožalošćenima  povodom smrti plemenitog i nikad zaboravljenog hrvatskog branitelja, pukovnika Hrvatske vojske Viktora Alekševića, koji je u našim životima ostavio neizbrisiv trag.

Opširnije: Izrazi...

WEBRADIO OFF LINE

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner