Mladi i građanski odgoj

Mladi i građanski aktivizam – gost Perica Štefan

EKOLOŠKE TEME U FUNKCIJI RAZVOJA AKTIVIZMA MLADIH – gost nam je aktivist u sferi inicijativa građanskog društva, posebno u zaštiti okoliša, Perica Štefan.

Emisiju možete poslušati ili preuzeti u nastavku:

Opširnije: Mladi i...

Mladi i građanski aktivizam – gošća Nikolina Jureković

Tema današnje emisije su: PROBLEMI POTICANJA MLADIH ZA RAD U CIVILNOM SEKTORU I BAVLJENJE GRAĐANSKIM AKTIVIZMOM U RURALNIM PODRUČJIMA a gošća nam je Nikolina Jureković, aktivistica u nevladinim organizacijama ali i uspješna mlada poduzetnica i kreatorica projektnih prijedloga za natječaje Europske unije kojima se financiraju projekti socijalni projekti u zajednici.

Emisiju možete poslušati ili preuzeti u nastavku:

Opširnije: Mladi i...

Projekt : MLADI I GRAĐANSKI AKTIVIZAM – 4. radijska emisija,završnica Erasmus+ Programa “Genderologija

Mladi i građanski aktivizam” – rodna jednakost za jednako društvo“

U današnjoj emsiji iz ciklusa „Mladi i građanski aktivizam“ predstavljamo vam tonsku reportažu sa završnice jednog vrlo zanimljivog međunarodnog projekta kojeg je uspješno realizirala hrvatska Udruga Studio B iz mjesta Bodovaljci u Brodsko-posavskoj županiji.

Opširnije: Projekt...

Projekt : MLADI I GRAĐANSKI AKTIVIZAM – 2. radijska emisija, Mladi i građanski aktivizam” Gošća: Lana Golob

PIONIRSKI PROJKT GRAĐANSKI ODGOJA U RIJECI  DOBIVA SVE VEĆU PODRŠKU UČENIKA I RODITELJA ALI I MEĐUNARODNA PRIZMANJA

Gošća: Lana Golob viša savjetnica u Odjelu za odgoj i školstvo Grada Rijeke zadužena za programe i projekte odgoja i obrazovanja usmjerene na demokratsko i građansko opismenjavanje.

Opširnije: Projekt...

Projekt : MLADI I GRAĐANSKI AKTIVIZAM – 3. radijska emisija, Mladi i građanski aktivizam”, gost Mario Kuzman

Predstavit ćemo vam rad jedne vrlo zanimljive udruge iz Darde u Osječko-baranjskoj županiji.

Stina   Mladi

Riječ je o Udruzi “Đola” koju vodi naš današnji gost Mario Kuzman koji obnaša funkciju voditelja ureda te udruge i posebno je uspješan u kreiranju projektnih prijedloga za nateječaje za sredstva EU fondova.

Opširnije: Projekt...

Projekt : MLADI I GRAĐANSKI AKTIVIZAM – 1. radijska emisija, Intervju: Dr.sc. Boris Jokić

Neprofitni medijski projekt „ MLADI I GRAĐANSKI AKTIVIZAM „ realizira se uz potporu Agencije za elektroničke medije (AEM) kroz serijal edukativno-informativnih radio emisija koje se emitiraju na lokalnim radio stanicama.

Stina   Mladi

Projekt želi osigurati određene informativno-edukativne sadržaje namijenjena mladoj populaciji kroz koje bi upozorio na značaj i mogućnosti razvoja i prakticiranja građanskog aktivizma za mlade te mogućnosti njihovog pozitivnog utjecaja i doprinosa razvoju njihovih sredina i zajednica ali i društva u cjelini.

Opširnije: Projekt...