VALENTINOVO U OŠ „ANTE STARČEVIĆ“ REŠETARI (Foto)

VALENTINOVO U OŠ „ABNTE STARČEVIĆ“ REŠETARI 

Lijepo i korisno druženje postalo tradicija Škole i sredine  u kojoj djeluje

REŠETARI, 14. veljače 2015. - Učenici Osnovne škole „Ante Starčević“ iz Rešetara  zajedno sa učiteljima i roditeljima   sinoć s nastavili  lijepu tradiciju  druženja.   I ove su godine obilježili Valentinovo prigodnim programom  u školsko-športskoj dvorani. Učenici i roditelji nisu uzalud napunili tribine  dvorane.  Bilo je to jedno lijepo druženje koje je postalo tradicija  škole  i sredine u kojoj  škola djeluje. 

   Učenici su im se odužili  kreativnim i zanimljivim programom koji su osmislile  učiteljice Slađana  Ninković i  Irena Ruškan.   U programu  su  sudjelovali učenici  i voditelji  svih izvannastavnih  aktivnosti. 

   - Uvijek potičemo učenike da, uz nastavne aktivnosti, sudjeluju i u  izvannastavnim aktivnostima jer  na taj način potičemo   njihovu kreativnost  znajući da se  u svakom  učeniku   krije  neki talent, a na nama je da to u njemu otkrijemo.

    Kao i prijašnjih godina  i ove su godine roditelji sedmog  razreda organizirali prodaju kolača, a sav prihod će biti namijenjen realizaciji ekskurzije.  Škola će dati i dalje   davati podršku  roditeljima  kako bi im  olakšala   slanje  djeteta  na ekskurziju  - kaže  ravnatelj škole Tihomir Batalo.    

.

 

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner