Sveti Nikola došao je i ove godine u Narodnu knjižnicu i čitaonicu „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci

„Sveti Nikola došao je i ove godine u našu knjižnicu“ naziv je još jedne kreativno-likovne radionice u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci

Sveti Nikola u Gornjim Bogićevcima

koja je upravo ovih dana održana u samoj knjižnici. Kako se bliži vrijeme velikog BLAGDANA BOŽIĆA i nadolazećeg SVETOG NIKOLE  kojeg vole i mali i veliki, i djeca i odrasli jer to je omiljeni svetac djece i njihov veliki zaštitnik.

Učenici od 1.-4. razreda PŠ Gornji Bogićevci i Smrtić zajedno sa svojim vrijednim učiteljicama su njemu u čast izradili razne sv. Nikole. Tako su u vrijeme radosti, veselja, spokoja, mira, darivanja…pokazali još jednom koliko vole darivati druge i pomagati, a isto tako i primiti darove od svoga zaštitnika. Darovali su knjižnici vesele i prekrasne radove koji ju čine još veselijom i ljepšom, a primili slatke bombončiće. Sveti Nikola došao je tako i ove godine ranije u našu knjižnicu, a za nekoliko dana s punom vrećom darova, obradovat će i nagraditi djecu – učenike PŠ Gornji Bogićevci i PŠ Smrtić te njihove učiteljice i napuniti njihove uglancane čizmice jer su to stvarno zaslužili.

Sveti Nikola u Gornjim Bogićevcima

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner