Poslovna slavonska priča se nastavlja-na redu 2.Business cafe u Slavonskom Brodu

Znanje je moć ili kako uspjeti ovdje i sada…

Nakon šest godina uspješnog poslovanja, vođenog isključivo osobnom vizijom i ( ne slučajno-ženskom ), kreativnošću, pod motom „Nismo sami, ali i moguće je uspjeti ovdje i sada“, Business Cafe od nedavno je stigao i u Slavoniju, zahvaljujući još jednom, uspješnoj ženi, Novogradiščanki, Marijani Bošnjak. Nakon požeške uvodne priče, Business cafe  u utorak, 5.srpnja, stiže u Slavonski Brod

Riječ je o jedinstvenom konceptu organiziranih druženja malih poduzetnika,ali i onih koji to, tek žele postati. Jer, osim neophodnog znanja, mentalne snage , spremnosti na izazove, ali i pripremljene logistike, osobna iskustva i pozitivne priče onih koji su u poduzetništvu uspjeli, vrlo često su presudni okidač, onaj, toliko potrebni, završni klik, nakon kojeg više ništa nije isto.

 

Dokazuje to Business cafe prethodnih šest godina, polako, ali i sigurno, prerastajući u pokret, instituciju, ali, prije sveg, obaveznu terapiju. Jer, sve je veći broj onih koji svoja putovanja i Osim prilike da se na jednom mjestu, u neformalnom okruženju, nađete s ljudima sličnih životnih svjetonazora i vrijednosti, razmijenite iskustva, pokupite ideje, ali i saznate odgovore na sve ono što do, tada niste znali, riječ je o događaju prepunom pozitivne energije i neopisivo dobre atmosfere. Na kraju krajeva, upravo su to osjećaji koji vam daju snagu da nastavite, ili inspiraciju i motivaciju da tek krenete. Jer, unatoč brojnim pozitivnim primjerima kojim vas Business cafe redovno „puni“, dajući vam, u svakom trenutku, do znanja, kako niste sami i kako uspjeh nije tek stvar slučaja, nego dobro posloženih okolnosti, znanja i odluke, važno je znati i kako poduzetništvo nije za svakoga, ali i kako je riječ o području prepunom izazova, administrativnih kočnica i mentalnih barijera, području u kojemu morate biti spremni na borbu s vjetrenjačama, ali i odlučni vlastitu viziju „isfurati „ do kraja.

 E; upravo tu dobro dođu one pripremljene, tuđe, uspješno realizirane priče. Osim toga, riječ je o području u kojemu, shvatite li ga na pravi način, „svakoga dana, u svakom pogledu, sve više možete napredovati“, pod uvjetom da ste spremni  raditi na samome sebi, do kraja i potpuno živeći i primjenjujući sintagmu cjeloživotnog učenja. Tek tada, možete početi razmišljati o uspjehu. Iako je dobar poduzetnik, istovremeno, onaj koji vjeruje da uvijek može bolje. Uz pozitivne, inspirativne priče o uspjehu, ali i konkretne primjere rješavanja problema i nošenja s izazovima, Business cafe kao koncept dugi niz godina, zahvaljujući brojnim stručnjacima koje okuplja, pokušava pokazati i kako uspjeh ne ovisi, isključivo o geografiji i kako je, imate li kvalitetnu ideju, dobre temelje i čvrstu volju, moguće uspjeti i dobro poslovati bilo gdje. Pa, tako i u Slavoniji, u vremenima kada postajemo regija iz koje se, uglavnom, odlazi.

Nakon što su nam se službeno i po prvi puta predstavili u Požegi, mala, uglavnom ženska ekipa ( iako tvrde kako je riječ o slučajnosti i kako uspješno poduzetništvo nije koncept koji poznaje spolne razlike), učinit će to i u Slavonskom Brodu, dovodeći respektabilnu ekipu koja, itekako, ima što za reći.

Za organizacijski dio priče i ovaj su puta zadužene- Marijana Bošnjak, direktorica tvrtke Bošnjak Company d.o.o, nositeljica franšize Business cafea za područje Istočne Slavonije i Silvija Podoljak, kao moderatorica eventa. 2.slavonski Business cafe koji će biti organiziran u Hotelu „Art“ u utorak, 5.srpnja, dogodit će se pod sloganom „Znanje je moć“, a vlastita uspješna iskustva i priče o putovanju kroz bure i oluje poduzetništva sa sudionicima će podijeliti Mirela Španjol Marković, direktorica zagrebačke tvrtke Ciceron komunikacije, Mario Špoljar, direktor tvrtke Akord iz Županje, Jasmina Krkić Poznić, vlasnica malog, iznimno uspješnog obiteljskog hotela „Makismilijan“iz Osijeka, te inovator Matej Grozdanović, vlasnik IT tvrtke BytePanda iz Zagreba i osnivač star-upa Modulos. Vidimo se u Slavonskom Brodu, jer, itekako je moguće uspjeti ovdje i sada.

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner