Roberto Tkalec predstavio svoju novu pjsmu ,, S tobom''

Ako niste dosad znali za njega, on je mlad, glazbeno čudo od djeteta, dečko koji diše u notama, spava u tonovima i svaka krvna žila mu je obavijena nekim glazbenim tonom.

Roberto Tkalec, unatoč svojim mladim godinama, predstavio se svojom novom pjesmom i novim spotom na portalu NG- Buntovnici i na Unitas Webradiju. Malo smo popričali s njim o njegovom glazbenom putu, pjesmama, njegovim daljnjim planovima, o gostovanju na televizijskom showu i o njegovim glazbenim uzorima:

NGB: Roberto, lijep pozdrav ispred portala NG Buntovnici, molim te, predstavi nam se za početak… Otkad je počeo tvoj put glazbe?

Lijep pozdrav Vama i vašim čitataljima. Drago mi je da sam se dobio priliku predstaviti.

Ja sam Roberto Tkalec, bavim se glazbom sviram četiri glazbena instrumenta to ukljucuje gitaru klavir harmoniku i bubnjeve. Također produciram i glazbu i zanimljiva činjenica je da sviram svaki svoj instrument koji se čuje u pjesmi. Dolazim iz Zagreba i imam 16 godina. Od moje druge se bavim pjevanjem i sa četrnaest godina sam otišao u samostalne vode do tada sam pohađao Dz Zagrebačku mališani . Danas razgolvaram s Vama da predstavim svoju novu pjesmu ,, S tobom''.

NGB: Jako si mlad, koliko teško ili lako ti je bilo uskladiti tvoje školske obaveze i ovu ljubav za glazbu?

Zapravo nije toliko teško samo se treba dobro organizirati i uskladiti svoje vrijeme sa svim obavezima.

NGB: Upravo je predstavljena tvoja nova pjesma, reci nam malo više o tome… Kako je sve to bilo i tko je radio na pjesmi i na spotu..

Pa evo pjesma je vani. Pjesma se zove ''S Tobom'' i izašla je u javnost od 5. rujna. Dobila je već puno pozitivnih komentara i dobrih reakcija. Raditi na pjesmi je bilo posebno kao i na svakoj. Svaku pjesmu potpisujem glazbu tekst i aranzman jer volim prenjeti svoj osjećaj na slušatelja pjesme. Što se tiče spota, spot je radio moj dobar prijatelj Niko Dodig pod mojom redateljskom palicom. Također se u spotu pijavljuje i prelijepa djevojka po imenu Dorotea Prosnik koja je taj spot napravila ljepšim.

NGB: Tko su ti glazbeni uzori?

Moji glazbeni uzori su svi na svoj neki način, ali od nekih kolega iz Hrvatske bih izvojio Petra Grašu i Pravila Igre Mislim da je Petar Grašo odličan pjevač i odlično prenosi svoju emociju na publiku i volim otići na njegov koncert. A pravila igre su mi zabavni i sviđa mi se jako njihov princip rada i njihove pjesme

NGB: Kakvi su ti planovi dalje?

Planovi su snimiti novu pjesmu koja je vec u izradi i otići u nekoliko gradova na advente. Nadam se da se uskoro i vidimo i u Novoj Gradiški!

NGB: Osim pjesama, koja je tvoja najveća strast, možda neki hobiji…?

Osim pjesama bavim se i video produkcijom, a i produciram kolegama pjesme također i fotografijom. Te tri stvari su moja najveća stras i ono sto me čini sretnim.

NGB: Sudjelovao si u Supertalent show-u i nzasigurno te publika prepoznaje od tada. Možeš li nam opisati kako si se tad osjećao i što je to sudjelovanje predstavljalo za tebe tada i sad?

U supertalet showu je bilo auper i bila je jako važna i bitna odskočna daska za moju glazbenu karijeru..... Što se tiče komentara zirija bili su jako korisni i mogu reći da su mi puno pomogli u daljnjem stvaranju, a što se tice publike, dobio sam puno podrške!

NGB: Hvala ti, Roberto i želimo ti još puno novih pjesama u budućnosti.

Hvala vam što ste me ugostili i kao što sam rekao nadam se da se uskoro i vidimo u Novoj Gradiški.

Njegovu pjesmu ,, S tobom'' možete čuti u redovnom programu na Unitas Webradiju.